Disclaimer - skrevet med noget fabt grafiksjov
Tilhørsforhold for Peter Brodersen:
Er midlertidigt fortsat ansat hos Tiscali A/S (igen).
Må ikke gå længere ud end til navlen.
Er midlertidigt ansat hos Tiscali A/S (igen).
Har arbejdet på fuld tid hos NetGroup A/S.
Undlod at lave så meget, indtil lidt freelance for Kommunikationslinjen på RUC dukkede op. Udviklede derefter et undervisningsspil for bl.a. Instituttet for Fremtidsforskning.
Gik og slappede af i lidt tid, indtil jeg blev tilbudt arbejde hos webbureauet Eisenstein, der ligeledes har kontakt med et par webhotel-udbydere.
Kedede mig i et par måneder, indtil jeg fik taget mig sammen til at gå lidt freelance hos TV 2/Interaktiv.
Batterier er ikke inkluderet.
Startede hos Image Scandinavia A/S (efterfølgende World Online Denmark A/S, nu Tiscali A/S) som alm. kunde for ca. seks år siden. Har arbejdet som hhv. supporter, webmaster og systemudvikler hos dem, siden starten af 1998, indtil slutningen af 2000.
Har arbejdet for Roskilde Internet Service.
Har en god del bekendte, venner og gamle kolleger, der arbejder hos bl.a. CyberCity, TDC, TDC Internet, Tele2internet og Telia.
Børn under tre år bør kun benytte emnet under konstant observation af voksen.
Har haft den ene grundlægger af Netcetera som Fidonet-boss (som vist i øvrigt stadigvæk skylder mig en kasse øl for navnet, som jeg ikke har fået taget mig sammen til at hente [update: nu to kasser øl]), og har vist også været fuld sammen med ham...
Har diverse bekendte med webhotel hos DHT, Netsite og Digiweb (som jeg i øvrigt boede på samme vej som, og har fået hilst på), og bruger lidt af min fritid hos et online-magasin, der lå hos Digitalis (og ikke Netropolis som tidligere påstået) og efterfølgende Azero.
Er gammel Fidonet-point, og kender selvfølgelig derfor en bunke teknikere og nørder godt fordelt ud over det hele (udover mange af ovennævnte, så bl.a. Uni*C, det gamle DKNet, DIKU m.fl.).
Hyppig brug kan forårsage lungekræft.
Har prøvet DanBBS i nogle dage for lang tid siden (og var også nu og da bruger på BBS'et i sin tid).
Indeholder små dele.
... og så er der selvfølgelig alle de flinke folk, der til dagligt arbejder hos forskellige udbydere, men nu og da også skriver erhvervsmæssigt eller privat i nyhedsgruppen dk.edb.internet.udbydere, som man jo efterhånden næsten også kender.
... samt et par tusinde andre folk, jeg har hjulpet, eller bare lært at kende hos alle mulige forskellige typer firmaer, der på den ene eller anden måde har noget med IT og/eller Internet at gøre (deriblandt pil.dk)...
Kun til udvortes brug.
Har været på BBS'er og på nettet i alt, alt for mange år (og nej, Kermit er ikke kun en frø), og har også været aktiv i Fidonets Internet-grupper, samt selvfølgelig de relevante dk.edb.internet-grupper i lang tid før, jeg selv begyndte at arbejde for en udbyder.
Grundlæggende må jeg anses som værende inhabil og alt for påvirket af personlige interesser i stort set alle henseender hvad angår at udtale sig objektivt ifbm. udbydere og deslige.

Nåja, men bortset fra det, så udtaler jeg mig altså som privatperson, medmindre andet er specifikt nævnt. Ugh!

Det betyder ligeledes, at såfremt, du på noget tidspunkt alligevel uberettiget bringer relationer og lignende på bane, og begynder at gætte løs, eller at du ikke kan finde ud af at abstrahere fra det, taler sandsynligheden alligevel for, at du ikke bidrager til nettet.
(jeg er i øvrigt netop blevet påmindet, om at jeg rent faktisk alligevel kender nogen hos Orange!)
- Peter Brodersen